intervju med sebbe för hd

every night i die at miyagis

Martin & Sara kom på besök. Vi var i Klippan, badade i en pool på landet och gjorde fina saker.

pobody's nerfect

Jobbar sjukt mycket. "Be careful what you wish for" som Sebbe så smart sa igår. Ja. Men jag blir glad när lönen kommer. Det hade liksom varit lugnt att jobba om det inte var 35 grader ute. Måste få klaga. Trots att varje gäst säger "Guuuud så varmt det är" och jag dör av irritation varje gång. Det är ju uppenbart. Men vädret är ju ett säkert samtalsämne. Ska bara jobba 4 timmar idag. Först äta med min kille och kanske bada. Ikväll kommer min storebror och Sara. Vi ska göra en massa saker. Åka till Framtid och köpa trasmattor först och främst. Göra somriga saker. Typ äta på en äng. Och få saltvattenkallsupar.

I lördags spelade Sebbe på Tivoli med Dennis. Så himla fint. Jag satt mest och höll i Johannas twins. Billiotte. Finns inga klipp från spelningen på youtube, men här är en annan video. Love.

i'm a space-bound rocketship and your heart's the moon, and i'm aimin' right at youJag vaknar av mig själv runt 9 nästan varje dag. Trots att jag är uppe och suddar och spelar Plants vs Zombies till typ 3 varje natt. Inatt hade min granne efterfest till 4. De spelade arabisk techno och bankade i väggarna. Jag somnade ändå. Gick upp tidigt och åt flingor och drack dagens kopp kaffe på min 25-gradiga balkong (obs, skugga).

Snart ska jag jobba. Igår var det 34 grader i köket. Svetten lackade och luften var kvav. Men man står ut, för att man måste. Vid 20 ska jag till Gröningen. Malins frisörsalong fyller 2 år.

Och jag är helt fruktansvärt glad just nu. Glad i en bubbla.
Och om 9 dagar kommer min storebror och hans tjej. Är full av längt.
Och klicka HÄR för junis bästa enligt mig.