in the dark the growing dark you know you can find the spark


Foto: Johanna Torell

Sebbe ville att jag skulle träffa hans gamla bästis Mimmi Johanna Larsdotter Torell igår, så vi gick till Koppi och fikade med henne. Vi klickade direkt och hon var underbart söt och snäll. Hon pluggar foto i Kanada och ska plugga på Parsons i NY till hösten. Helt plötsligt ställer en av hennes modeller in, och jag blir på något sätt involverad i projektet. Så senare på dagen gick vi ner till Tropical Beach och fotade i havet. Det var 15 grader kallt i luften och hur lite det var i vattnet vill jag inte ens veta. Men mina ben domnade bort efter ett tag och då var det nästan skönt, förutom alla monstervågor som slog mot min rygg.

Fantastiskt underbar fotograf. Känns som en gåva att få bli fotad av henne.

grattis sverigeFirade Sveriges nationaldag med att ligga i solen på Viskängen hela dagen. Grillade vegetariskt med Sofia & Jessica. Nu ska jag se en film & vänta på att min kille slutar jobba.

you know sometimes i want to live like you - so i know how it feels not to feel

Idag hämtade Lina sin soffa. Det blev TOMT i vardagsrummet. Men på plussidan är det sjukt bra akustik här just nu. Lyssnar på den här låten på repeat. Dricker lite folle. Röker lite LS. Har jobbat 4 timmar, lagom i den här värmen. Snart ska jag duscha och göra mig pretty. Happy saturday, peeps.

hate a lot of things but i love a few things and you are one of them

sometimes i swear it feels like this worry is my only friend

Sådär-dag. Pizza med Fia på Viskängen. Matade måsarna med skalkar. Fia skrek. Ensamkväll med Ray LaMontagne och svarta boken.

På söndag åker möblerna till sin rätta ägare. Men det gör inget, för det står mitt namn på ytterdörren. Att äga. Att ha. Kan göra under.

Dagens skivtips:Ray LaMontagne - Trouble.

Ps. Läs mina recensioner från Siesta. Monty och Mew.
Mew-intervjun är strax transkriberad. Den blir ganska lång, men bra.

paris, j'e taimeFoto: Cary W

Saknar Paris så enormt mycket vissa dagar. Idag är en sån dag. Världens vackraste och vitaste stad. Får bli en weekend dit i sommar, känner jag.

the rhythm of the night

Sommaren är äntligen här! Firar med att gå & jobba i 6 timmar.

vid grand central station där satt jag och grät


"Vad kommer att hända? Ingenting. För allt har redan hänt. Allt är tid nu, och bättre än så här kan inte tiden. Ingenting kan någonsin bli mer än det är nu, och före detta fanns ingenting. Det finns inga större omständigheter i livet, det finns bara detta enda, väldiga."

CTRL DEL

Jag ångrar mig. Jag gillade inte alls blogspot. Jag går tillbaka till mitt långvariga förhållande med blogg.se. Varför ändra ett koncept som håller? Nytt är inte alltid bättre.

the same deep water as you


Testade Sleep Cycle inatt. För att se hur jag sover. Tydligen djupt med mycket drömmar på morgonen. Är alltid så fruktansvärt trött, kan det här förklara varför? Borde ju vara pigg med tanke på hur bra sömn jag egentligen har?

NY BLOGGbook-full-of-quotes.blogspot.com