ringmurspromenad
Fick inte så mycket sömn inatt eftersom det var så mycket oväsen utanför. Först nattklubb här under på Munkkällaren till 2, sen kom grävskoporna vid 7. Vi gick och drack kaffe och åt kaka och spisade jazz på ett bok- & musikkafé. Sebbe var tvungen att repa och vila lite eftersom han hade spelning, så jag tog med mig Rufus på en promenad längs med ringmuren. Så fantastiskt vackert att hjärtat knottrade sig. Rufus älskade terrängen, skump skump skump, och sov hela tiden. Jag njöt och tog en miljon foto. Önskar att jag hade en bra kamera, iPhone-foto är inte så jätteroliga. Men bättre än inget. Det är ju inte kameran som gör fotografen, som de vise säger.
Var ute typ en och en halv timme, sen åt vi schnitzel på Munken och träffade lite folk, tex Lee Gotvik som förbandar åt Sebbe. Mycket trevlig tjej med bred gotländsk dialekt. Så himla fint. Just nu är Sebbe nere och spelar så jag ser på tv. Tänkte gå ner och titta, men känner att det ännu är för tidigt för Rufus. Kåporna sitter bra och han har vant sig vid att ha dem. Men det blir lätt stimmigt och jag väntar tills han kan sitta själv, eftersom jag inte får ha med vagnen pga brandsäkerheten.
Rufus somnade inför natten för längesen. Ska nog öppna chipspåsen och bara ta det lugnt. Imorgon flyger vi hem runt lunch. Trist, gillar verkligen Visby. Men hemma bäst, såklart. Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: