speed of the whippoorwillVi fick inte lägenheten, men ska kolla på en annan idag. Släpper tanken på den nu. Det var inte meant to be. Tänker inte ens skriva surt om hyrestanten som gjorde så att det blev omöjligt att få den. Tänker bara vara positiv.

Andra roliga saker upptar mina tankar. Igår var vi på nya IKEA och det var enormt stort. Ska köpa säng och lite sånt. Så fort vi hittar lägenhet alltså.

Om 8 dagar fyller jag 30 år. Det känns faktiskt ok. Trodde att jag skulle ångesta mer över det, men att fylla 30 är lite samma sak som att fylla 20. Förutom att jag är smartare, gravidare och mår mycket bättre. Ibland när jag får pyttelite ångest så tänker jag att livet är som ett spel - att man liksom levlar upp för varje år. Då känner jag mig rätt så barnslig också tar det ut åldersnojan.

Det värsta jag hade kunnat tänka mig är att fylla 30 och typ bara sitta hemma och inte fira. Så vi ska ta bilen över bron till Köpenhamn och göra en massa roliga saker, typ äta god mat och dricka fakebubbel. Sen ska vi ta bilen över bron till Malmö och se Junip på Babel. Junip är José Gonzalez band för er som inte visste det. Här kan man höra deras skiva. Dagen efter fortsätter firandet i form av att jag bakar en tårta och cupcakes och kokar en massa kaffe. Sen kommer de som jag håller närmast mitt hjärta hit och firar med mig (förutom de där två som ugglar i Stockholm, I will miss you). Kommer bli fint som snus. Inte för att jag gillar snus, för det är typ den äckligaste lukten i hela världen. Men ni förstår ändå hur bra det kommer att bli.

Kommentarer
Postat av: Emma E

Jag förstår exakt hur bra det kommer att bli <3.

2010-09-09 @ 17:00:11
Postat av: Linda W

Alltså 1: så fin bild! 2: jag tänker också så, att man levlar upp och det är inte helt fel att snart vara på level 30 3: hoppas du får en underbar födelsedag!!

2010-09-09 @ 20:04:44
Postat av: Loppan

De ugglande saknar dig med. Faktum är att jag längtar så mycket efter er att man hade kunnat tro att det är jag som är gravid :D hormonlängt

2010-09-10 @ 07:40:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: